Herhaalrecept via internet – van Gogh Apotheek – Haarlem

Herhaalrecept via internet

Wilt u een herhaalrecept aanvragen? Dat kan nu heel gemakkelijk via ons online patiëntenportaal MijnGezondheid.net! Voor meer informatie en het aanmaken van een account, klik hier.  Indien u (nog) geen account heeft op het online patiëntenportaal kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Voor medicijnen die u op advies van uw huisarts chronisch gebruikt kunt u via onderstaand formulier een herhaalrecept  aanvragen. Wilt u medicijnen voor een nieuw opgetreden klacht of medicijnen die u kortdurend gebruikt (bijv. antibiotica) belt u dan met de praktijk van uw huisarts.

Bent u niet in de gelegenheid om uw herhaalrecept via internet te bestellen bieden wij  u de mogelijkheid om het lege doosje, inclusief etiket, in onze brievenbus achter te laten.  De brievenbus bevindt zich buiten, aan de zijkant van de apotheek,  bij de personeelsingang.

Zorg dat u tijdig uw geneesmiddelen bij ons bestelt zodat wij de gelegenheid hebben een recept voor u aan te vragen bij uw huisarts en zonodig het geneesmiddel voor u te bestellen. 

Stap 1 van 5
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 5
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 5
Herhaalrecepten toevoegen

Medicijn (1)

Stap 4 van 5
Opmerkingen

Stap 5 van 5
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land

Herhaalrecepten gegevens

Naam
Sterkte
Receptnummer
Receptdatum
Arts/Voorschrijver

Opmerkingen

Belangrijke gegevens of opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanvraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord